Onze pedicure behandelingen

Verwen uw voeten met onze uitgebreide pedicure behandelingen en loop weer op wolken. Maak vandaag nog een afspraak!

 

 

iStock-1448089487

Nagelreparatie

Specialistische Technieken

Nagelreparatie is een techniek dat uitgevoerd wordt door middel van gel, acryl of polyacril op de teennagels. 

 

Vanaf

€ 20,00

Staandaard pedicure behandeling

Basis pedicure

De behandeling duurt maximaal 45 minuten. Het begint met het desinfecteren van de voeten, het  knippen van de nagels, reinigen van de nagelomgeving, verwijderen van eelt, likdoorns en kloven, behandelen van ingroeiende nagel, kloven of schimmel nagels, incremen van de voeten met een korte massage en schoenen advies.

Sommige voeten hebben dusdanig veel problemen dat 45 minuten niet voldoende is. In dit geval is een nieuwe afspraak of extra (betaalde) tijd nodig.

€ 37,50

Extra Tijd

Basis pedicure

Bij behandelingen die langer duren dan de standaard tijd (45 minuten), wordt 12,50 euro per kwartier in rekening gebracht.

€ 12,50

Nagelregulatie

Specialistisch technieken

Beugeltechniek is zeer geschikt bij nagels die veel last veroorzaken in de nagelwal. Deze beugel zal de nagel helpen om weer in een normale manier te groeien. Er bestaan verschillende beugels. Afhankelijk van de situatie er zal een beugel gekozen worden.

 

Vanaf

€ 35,00

Ortheses

Specialistisch technieken

Een orthese is een silicone hulpmiddel dat op maat wordt gemaakt. De orthese zorgt voor het ontlasten van druk op de pijnlijke plek, Bijvoorbeeld bij een likdoorn tussen of op de tenen.

 

Vanaf

€ 25,00

Deelbehandelingvoet 20 minuten

Deelbehandeling

Knippen van gezonde nagels of de behandeling van een ingroeiende nagel, likdoorn, kloof of het verwijderen van eelt (in een plek van de voet). Indien meerdere verrichtingen gedaan worden, wordt het basis tarief berekend.

€ 28,00

Vilttechniek

Specialistisch technieken

Door middel van vilttechniek kunnen pijnlijke plekken op of onder de voeten en / of tenen drukvrij worden gelegd. Zo worden deze plekken ontlast en krijgen ze rust om te herstellen.

 

Vanaf

€ 15,00

Medische pedicure

Medische pedicure

Voor de behandeling van clienten die meer risico hebben om voetproblemen te ontwikkelen (risicovoeten).

€ 37,50